top of page
download.png

COACHING AAN BEDRIJVEN

Graag zet ik mijn jarenlange ervaring in als teamcoach om jouw medewerkers, teams en/of leidinggevenden te coachen.  Dit kan individueel of in kleine groepen.  Ik heb 18 jaar ervaring als teamcoach van een 25 tal medewerkers en een 2-tal teams.  Ik volgde diverse opleidingen rond krachtgericht, bemiddelingsgericht en waarderend coachen, organisatie- en veranderingsmanagement, dienend leiderschap, veerkracht in teams, verdiepende intervisievaardigheden, werken met kernkwaliteiten en talenten, coachen van groepen,....​ 

Je kan bij mij terecht voor:

Waarom zou je dit doen als werkgever?

De laatste cijfers dateren van voor corona, maar men meent dat de problematiek van burn out zich anno 2022 nog scherper stelt.

  • 13,6% van de werknemers en 12% van de zelfstandigen rapporteren burn out symptomen.  Deze cijfers komen overeen met ongeveer 320 000 werknemers en 44 000 zelfstandigen.

  • Thuiszitten met een burn out gebeurt niet zomaar. Het is het resultaat van een langdurige blootstelling aan stress, zowel privé als op werkvlak.  
     

Als werkgever is het daarom belangrijk om je te richten op primaire preventie van burn out, door collega's te informeren.  Burn out symptomen betekent namelijk dat je minder inzetbaar bent. Medewerkers gaan regelmatig uitvallen, vaak ook voor langere periodes.  Dit kost je als werkgever véél meer, dan inzetten op preventief informeren en coachen.

Het kost je als werkgever namelijk enorm veel om een afwezige collega verder door te betalen én mogelijks ook (tijdelijk) te vervangen. De werkdruk op de andere collega's wordt ook verhoogd, waardoor ook bij hen extra uitval dreigt.

Bron: Rapport van de Sociaal-economische Raad van Vlaanderen (SERV) - publicatiedatum dd 18/05/2022.

Bron: 'wat kost een burn-out? En welke kosten zijn niet te berekenen?' - Ruud Meulenberg

Ik ga samen met jullie op zoek naar wat jullie medewerker en/of team juist nodig heeft en maak een traject op maat.

Contacteer me gerust voor meer info en een offerte op maat.

*aangesloten bij Vereniging Erkende Stress- en burn-out coaches (VESB)

bottom of page