top of page

Waarom ben ik graag een (life)coach en wat mag jij van mij verwachten?

Bijgewerkt op: 17 jan. 2022

"Allé goe, Lies, jij bent dus lifecoach! En... waarom doe jij dit?", hoor ik je al denken. Ik heb het al in vele posts gezet en ik zou het van de daken kunnen schreeuwen: I really, really LOVE my job! 😄😍


Waarom ben ik graag een (life)coach en wat mag jij van mij verwachten? - Coaching By Lies - Lifecoach Ekeren

De 'waarom' je iets doet is zó belangrijk! Waar kom jij 's ochtends voor uit je bed? Waarom werk je soms zo lang door, vergeet je een pauze te nemen, werk je kei hard en heb je toch nog tonnen energie? Dat komt door die 'why'. Ik vind dat écht superbelangrijk: dat je weet waarom je iets doet en dat je, net als ik, het dan ook nog eens belachelijk graag doet, is dan een héél fijne meevaller.


Waarom doe ik dit dan? Waarom ben ik nu coach?

✅ ik ben altijd al heel begaan geweest met mensen rondom mij: wat houdt hen bezig? Kan ik helpen?

✅ Ik ben zelf een positief zieltje en hoop mijn energie en vrolijke vibes te kunnen delen 🌟

✅ Als ik ergens op vastloop, denk ik altijd "goed Lies, even janken of zuchten mag, maar dan gaan we weer vooruit! Wat heb je nodig? Wat ga je doen? Wie kan je misschien wat tips geven?" Ik wil je daar graag mee helpen, zodat jij niet blijft vasthangen in een negatieve spiraal.

✅ ik heb zelf mijn eigen gevulde rugzakje. Ik heb geleerd dat als je daar over praat, dat rugzakje minder zwaar doorweegt.

✅ Ik vind het fijn om anderen te helpen, te zien dat ze door enkele kleine tips enorm geholpen zijn. Ik deel mijn eigen ervaringen, kennis/expertise dat ik heb opgedaan en ik deel ervaringen van anderen.


Wat mag je verwachten van lifecoaching?  - Coaching By Lies - lifecoach EkerenEkeren
"Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt" - Haemin Sunim

Wat mag je van mij verwachten als lifecoach?

Heb jij soms het gevoel dat het je allemaal wat veel wordt, dat je gejaagd/onrustig bent? Wordt of werd je geconfronteerd met tegenslagen in je leven? Ben je sneller geagiteerd, lijkt je situatie uitzichtloos of weet je niet waar eerst te beginnen? Zijn er zaken die je belemmeren, waar je op vastloopt en weet je niet direct met wie je dit kan bespreken of hoe? Misschien begrijpt ook niet iedereen waarop jij vastloopt, wil je het (nog) niet met je vrienden/familie delen of vind je de stap naar een psycholoog te groot? Ervaar jij stress om je job en je drukke privé leven te combineren? In mijn eerdere blog "lifecoaching, voor wie is dat nu eigenlijk?" kan je hier ook nog meer over lezen.


Je mentale welzijn is minstens zo belangrijk als je fysieke! Niemand hoeft alleen met zijn/haar zorgen rond te lopen! Deel je zorgen, maak ze lichter, door er over te praten, ze niet meer alleen te dragen en te leren hoe je er anders mee om kan gaan.


Als coach maak ik tijd voor je vrij. Ik luister uitgebreid naar je, naar jouw vragen, jouw verwachtingen, jouw belemmeringen. Weet je niet waar te beginnen in je verhaal? Geen probleem, ik leid je er wel door :-). Ik ga bijna letterlijk naast je staan of zitten en bekijk samen met jou wat jij nodig hebt. Jij hebt die daadkracht in jou. Misschien is het even zoek, misschien zit het ondertussen goed opgeborgen, maar wij gaan samen dit terug naar boven halen en je (terug) sterk(er) maken.


Waarom ben ik graag een (life)coach en wat mag jij van mij verwachten? - Coaching By Lies - Lifecoach Ekeren
de gezellige (verwarmde) pergola waar onze gesprekken door kunnen gaan

Laat me gerust weten waar ik je mee kan helpen. Maak je graag kort al even kennis? Dat kan. Contacteer me gerust even en geef in het 'berichtveld' door dat je graag even telefonisch kennismaakt (max 15 minuten), zo kan jij voelen of er al een klik is.


Ik kan je problemen misschien niet wegnemen, wel de manier waarop je ernaar kijkt en ermee omgaat! 💛46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page