top of page

Referenties

NICKY - Coachee

NICKY - Coachee

Ik volgde bij Lies loopbaancoaching. Ik deed al jarenlang dezelfde job best graag. Anderzijds voelde ik dat ik misschien wel klaar was voor iets anders maar niet goed wist welke richting ik uit wilde. De methodiek (het Keuzekompas®) die ze gebruikte, was heel volledig. Er werden verschillende domeinen belicht die me veel inzicht gaven in mijn sterktes en talenten. Daardoor kon ik gerichter en met meer vertrouwen naar de juiste vacatures zoeken. Na de loopbaancoaching heeft ze me nog op mijn vraag verder begeleid in de sollicitatieprocedure en me heel nuttige tips en tricks gegeven. Ik heb er heel veel aan gehad én ik begin binnenkort met heel veel zin aan een nieuwe uitdaging!


Ik had bij Lies onmiddellijk een heel fijn gevoel. Ze wist me gedurende het hele traject op een bijzonder aangename manier mee te nemen. Hierdoor kon ik eerlijk en open in contact staan met haar mét resultaat.MICHELE - Coachee

MICHELE - Coachee

Wat vond je aangenaam aan de begeleiding?  Wat is je vb sterk bijgebleven?


De bereidheid tot luisteren, het inspelen op concrete noden, het komen tot praktische, werkbare oplossingen. De opvolging via mail na elke sessie is ook een serieus pluspunt.


Met Lies als coach kom je bij iemand terecht die oprecht naar je luistert en gericht met je professionele problemen aan de slag gaat. Ze komt met nieuwe inzichten rond je eigen functioneren en geeft daar concrete oplossingen voor. De juiste persoon om je er terug uit te trekken als je op je werk wat in de put zit.Hoe tevreden ben je van de begeleiding dat je kreeg?  9/10

Hoe groot is de kans dat je Coaching By Lies zou adviseren aan anderen?  10/10

JACKY VAN HULLE - Coachee

JACKY VAN HULLE - Coachee

Lies is een TOP dame. Het warme onthaal geeft je een warm, veilig gevoel. De diepe gesprekken waar je jezelf tegenkomt, zijn nodig om in je eigen kracht te komen staan. Het luisterend oor, de rust die Lies uitstraalt, de lekkere thee'tjes die worden aangeboden,... Een plek waar alles even kan, een plek waar je jezelf kan zijn, wat je zegt, hoe je het zegt, boos, blij, bang, verdrietig,... Alles kan en mag. Dat geeft een veilig gevoel.


Al de tips die ze me gegeven heeft, hoe je sommige zaken aanpakt in het leven. Ik ben zo dankbaar dat Lies op mijn pad is gekomen!  Dit was voorbestemd.


Hoe tevreden ben je van de begeleiding die je kreeg?  10/10

Hoe groot is de kans dat je Coaching By Lies zou adviseren aan anderen?  10/10

ES - PZ Minos Medewerker

ES - PZ Minos Medewerker

Feedback workshop work life balance


Hele fijne workshop gevolgd bij Lies! Aangename stem en manier van vertellen, leuke interactie met eigen gsm, duidelijke quotes die oprecht dingen oproepen.


Geen druk, wel een open platform.


Dankbaar dat ik dit heb mogen volgen.

W - Medewerker PZ

W - Medewerker PZ

Feedback workshop work-life balance


Deze workshop is écht een aanrader!


De coach straalt zelf veel rust en liefde uit wat maakt dat je je veilig voelt. We hebben goede tips gekregen en vooral een variatie aan tips. De wetenschappelijke uitleg (in mensentaal!) maakte sommige zaken voor mij nu zoveel duidelijker.


Bedankt!


ELLEN - medewerker

ELLEN - medewerker

Nooit gedacht of durven hopen dat er echt menselijke teamcoaches bestonden... tot ik @coachingbylies als teamcoach kreeg!


What an eyeopener! Wat een verademing... maar vooral wat een dankbaarheid en inspiratie om jou als teamocach te hebben. Moest je op zoek zijn naar een luisterend oor, iemand die je onrechtstreeks steunt en verder helpt, je op alle gebieden doet groeien - the one and only coach!


Bedankt voor je oprechte coaching in mij! Je bent een geboren, warme, coachende persoon!


#topcoach #onrechtstreeksinspirationeel #topmadame #irreplaceable #goedbezig #Liesdoetjegroeien

TANJA - medewerker

TANJA - medewerker

Je bent een authentieke en enthousiasmerende coach.


Open en recht door zee. Dat kan ik erg appreciëren. Fijn om jou als klankbord te hebben.

JO - Business Consultant / Coach for Growing Leaders

JO - Business Consultant / Coach for Growing Leaders

Ik heb Lies als een dynamische dame leren kennen, in een begeleidende opdracht die ik deed.  Ze had de gave om vanuit inhoud en enthousiasme meer dan haar ding te doen.


Ze sprong er boven uit en was hierdoor een trekker binnen haar team. Met haar een hart voor haar cliënten.


Fijn te zien dat mensen nog steeds het verschil kunnen maken. En Lies deed dat iedere dag. En zal dat ongetwijfeld blijven doen!

JOY - Coachee

JOY - Coachee

Lies is een fantastische vrouw die gemaakt is voor deze job. Voor elk probleem waar ik mee zat, had ze wel een oplossing. Ik neem alle tips en tricks zeker mee naar de toekomst.


Je voelt je heel snel op je gemak bij haar. Haar kennis geeft ze op een hele aangename manier door. Niet enkel verbaal, maar ook achteraf op mail, wat wel een gemakkelijk geheugensteuntje is voor later!  


Lies, blijf aub nog héél lang doen wat je doet!


KAROLIEN - Coachee

KAROLIEN - Coachee

Ik ben ongelofelijk blij met jou als coach. Merci voor je positieve vibes, luisterend oor, tips & tricks, steun!


Vanaf dag één voelde ik me meteen op mijn gemak bij jou!

MARIA P. - Coachee

MARIA P. - Coachee

Lies is een heel fijne en lieve persoon die jou met passie en geduld begeleid doorheen jouw gekozen traject. Persoonlijke aanpak, waarbij je je enorm begrepen en gesteund voelt. Ik heb zelf het Keuzekompas traject gevolgd en dit heeft mij enorm geholpen om mijn talenten, waarden,... op een heel leuke manier te ontdekken. Zelfs voor een muurbloempje zoals mij wist Lies mijn zelfontdekkingsreis heel aangenaam en ontspannen te laten verlopen!

PATRICK - Coachee

PATRICK - Coachee

Het was een enorme stap voor mij om hulp te zoeken  na een burn out, maar wanneer ik hierop terugkijk, had ik veel sneller hulp moeten zoeken.


Dankzij Lies kreeg ik een veel beter inzicht op de oorzaken van mijn burn out en belangrijker nog, reikte ze me middelen aan om in de toekomst me veel beter te wapenen tegen de hoge werkdruk. Haar begeleiding geeft mij vertrouwen om de toekomst op een positieve manier te zien.


Bedankt om mij opnieuw op het juiste spoor te zetten, voor de vele inzichten en voor het opnieuw verkrijgen van (zelf)vertrouwen in mijn eigen talenten.


Hoe tevreden ben je van de begeleiding die je kreeg?  10/10

Hoe groot is de kans dat je Coaching By Lies zou adviseren aan anderen?  10/10

CHRISTEL D - HR advisor DNV

CHRISTEL D - HR advisor DNV

Heel tevreden over de aanpak en opvolging door Lies van een coaching traject waarbij een medewerker gefaseerd begeleid werd naar een succesvolle 100% werkhervatting, met ontwikkelde zelfreflectie en methodes om grenzen te herkennen en te stellen.


Resultaat: een gemotiveerde werknemer en een tevreden leidinggevende. Ook voor mezelf (HR) een leerrijke ervaring

JAMIE- LEE - Coachee

JAMIE- LEE - Coachee

Lies is een zeer lieve vrouw die je direct op je gemak stelt en echt luistert naar je en je begrijpt.


Ze volgde me direct in alles wat ik vertelde. Ik hoefde er geen tekeningetje bij te maken om haar te laten begrijpen wat ik voelde. Ze heeft me er bovenop geholpen en daar ben ik zeer dankbaar voor.


Hoe tevreden ben je van de begeleiding die je kreeg?  10/10

Hoe groot is de kans dat je Coaching By Lies zou adviseren aan anderen?  10/10

KATRIN - medewerker

KATRIN - medewerker

Lies heeft een betrokken en coachende houding, is gedreven en haar deur staat altijd open voor advies en een warme babbel.

SABRINA - Coachee

SABRINA - Coachee

Een top begeleiding naar oriënteren voor werk en ook naar inzicht in stress en mezelf. een goede coaching, informatief en interessant.


Een vriendelijk en fijne dame!


 Bedankt Lies!! 

F - Coachee

F - Coachee

Door de coaching bij Lies kreeg ik concrete tips om mee aan de slag te gaan. Ik ben er zeker van dat ik deze in de toekomst nog ga gebruiken en kan inzetten op langere termijn.JOY - medewerker

JOY - medewerker

Lies, dat jij als coach bent gestart, is alleen maar terecht. Bij jou voelt iedereen zich op zijn gemak / gesteund.  Jouw positiviteit en energie werken aanstekelijk!


Dankjewel Lies, om altijd oog te blijven hebben voor mijn energiegevers, maar zeker ook -vreters! :-)  Als je een coachingsgesprek kan doen aanvoelen als een informele babbel, dan doe je het goed!


PEGGY VAN DEN BERG - Assistent HR

PEGGY VAN DEN BERG - Assistent HR

Ik heb de workshop work-life balance gevolgd bij Lies en die was boven mijn verwachtingen. Op het einde van de sessie kon je op een post it iets of een aantal dingen / tips schrijven waar je mee aan de slag wou en ik betrap er me op dat er meer dingen zijn blijven hangen dan op mijn post it staan en dat het verrassend goed werkt.


Ook al weet je sommige dingen wel, toch heeft het me meer effect gegeven en mij tot nadenken doen zetten na deze sessie. Echt een aanrader! AN - Coachee

AN - Coachee

Dankjewel Lies, voor alles!!


Jij gaf me terug een grond onder mijn voeten en rust in mijn hoofd. De vele oefeningen hielpen me om tot inzicht te komen waar ik op vastliep. Nu weet ik hoe het ook anders kan. Ik mag nog steeds hard gaan, als ik ook voldoende bijtank en oplaad.


Jij kan als geen ander mensen enthousiasmeren en aansporen om die kleine dingen te veranderen.


Dankjewel!


Hoe tevreden ben jij van de begeleiding die je kreeg?  10/10

Hoe groot is de kans dat je Coaching By Lies zou adviseren aan anderen?  10/10

MARCELLINA - Medewerker PZ

MARCELLINA - Medewerker PZ

Feedback workshop work-life balance


Ik vond het een zeer interessante sessie. Het deed me vooral stilstaan bij bepaalde zaken.  Je bent een heel toegankelijk en warm persoon en je ziet wel dat je dit graag doet.


Ik denk dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij jou en als je dan zoiets doet, kunnen mensen rapper emotie tonen.  En dat ligt grotendeels bij het topic én de persoon die het geeft.


Goed gedaan!! ;-)

TIM VH - Coachee

TIM VH - Coachee

Ik vond deze loopbaanbegeleiding écht de moeite om te doen.  Het is een meerwaarde voor iedereen die met twijfels zit over zijn of haar professionele loopbaan. Ik moest soms wel diep in mezelf op zoek gaan naar bepaalde antwoorden en heb er wel even de voor moeten nemen. Maar het was zeker goed bestede tijd!


Lies is echt een top vrouw, die voor zichzelf zeker geen loopbaanbegeleiding nodig heeft :-).  Ze heeft de job van haar leven al gevonden volgens mij.  Wat een gedrevenheid en enthousiasme straalt zij uit! Samengevat, een echte aanrader!  


Hoe tevreden ben je van de begeleiding dat je kreeg?  10/10

Hoe groot is de kans dat je Coaching By Lies zou adviseren aan anderen?  10/10

A. - Coachee

A. - Coachee

Heel erg bedankt voor alle mooie inzichten (rond mijn talenten,...) die mij al veel hebben geholpen bij de sollicitaties en mij ongetwijfeld ook in de toekomst gaan blijven helpen.

KRIS W - Coachee

KRIS W - Coachee

Wat vond je aangenaam aan de begeleiding?  Wat is je vb sterk bijgebleven?


De fijne interactie (feedback) was zeer opbouwend.  Het delen van je persoonlijke toepassingen van technieken.  Gerichte oefeningen en mogelijke opdrachten helpt om bewuster in contact te komen met je eigen gevoelens en/of denkpatronen.  Geeft heel goed weer wat je zelf hebt aangehaald in voorgaande sessies.  Denkt met je mee en je voelt de betrokkenheid. Zet opdrachtjes op mail... handig!  Heel veel dank en moest ik terug in een negatievere spiraal belanden, kom ik zeker terug.


Hoe tevreden ben je van de begeleiding dat je kreeg?  10/10

Hoe groot is de kans dat je Coaching By Lies zou adviseren aan anderen?  10/10

KAREN - Coachee

KAREN - Coachee

Ik wil je nog even bedanken voor mijn traject. Ik heb er superveel van geleerd en ben klaar om de sprong te maken en iets te zoeken waar ik me echt gelukkig bij voel. Bedankt om mijn ogen te laten opengaan en mij te laten uitspreken wat ik eigenlijk diep vanbinnen altijd gevoeld heb.


Als ik stress ervaar, zal ik met heel veel plezier terugdenken aan alle oefeningen die ik van jou heb gekrgen en ze toepassen. De 5 zintuigen zitten intussen al in mijn systeem om er (hopelijk) nooit meer uit te gaan!AVA - Medewerker GTB

AVA - Medewerker GTB

Ik volgde de workshop 'vergroot je veerkracht' en vindt het een enorme aanrader!


Ik was al goed op de hoogte van het biologisch stresssysteem, maar Lies slaagde er toch in om me zaken bij te leren door eigen accenten te leggen en dingen heel duidelijk en concreet te maken.  De workshop kwam op een goed moment, het was nét wat ik nodig had om even stil te staan bij mezelf en ik hoop in de toekomst nog workshops te kunnen volgen.


Lies was lang onze geliefde teamcoach, maar het is duidelijk dat ze nu helemaal op haar plek zit als stress- en burn out coach.  Echt een topcoach op je te helpen als je het moeilijk hebt. Warm aanbevolen!VALERIE

VALERIE

Wat een fantastisch idee!! Kan me geen betere coach inbeelden en dat meen ik ontzettend hard! Ik ben je alvast super dankbaar voor de jaren coaching die ik mocht krijgen op het werk en ben ervan overtuigd dat je nog vele mensen gaat kunnen doen groeien en openbloeien.


Een coach als geen ander. Eerlijk en oprecht, geduldig en empatisch.


The world needs more Wild Flowers!


Ik wens je super veel succes, Lies!  

KELVIN - Coachee

KELVIN - Coachee

Een half jaar geleden stapte ik bij u binnen met mijn verhaal. Een vol hoofd, niet wetend wat de volgende stap in mijn carrière zou zijn. Ik had echt nood om even op de pauzeknop te drukken. Onze wandelingen in de natuur hielpen mij om alles op een rijtje te zetten. Naarmate de tijd verstreek, vond ik rust en kreeg ik terug zin om aan de slag te gaan.


Dankjewel om mij hierbij te helpen.

NABILA - adjunct hoofd WZ

NABILA - adjunct hoofd WZ

Feedback teamversterkingstraject


Bedankt voor je tijd, je waardevolle info en de ruimte die we kregen als team om te reflecteren!


Ik merk onder de collega's dat er meer signalen worden opgevangen, vooral non verbaal en dat ze zich nu meer 'sterk' voelen om elkaar te durven aanspreken. We hebben elkaars gevoelens nog meer leren begrijpen, we spreken wat dat betreft nu meer dezelfde taal en dat is fijn.


Je was een fijne coach, vol positieve energie.  Ik ben blij je te leren kennen. Doe zo voort, want je doet het prima!

bottom of page