top of page

PRIVACY en ALGEMENE VOORWAARDEN

Hoe werken wij op een fijne manier samen?

 • Ik stel steeds jouw welzijn voorop.
   

 • Ik handel in de lijn met de privacywetgeving bij het verwerken en bewaren van persoonlijke gegevens.
   

 • Ik bevestig dat ik binnen de grenzen van eigen kennis zal blijven en dus geen advies, aanbevelingen, counseling of psychotherapie, of enige andere service zal verstrekken waarvoor ik niet geautoriseerd ben om deze te verlenen of waarvoor ik niet bekwaam ben.  Ik verwijs naar andere professionals indien relevant of aangewezen.
   

 • Een consultatie bij Coaching By Lies wordt steeds ter plekke betaald ofwel cash ofwel via Payconic/Bancontact.
   

 • Wil je onze afspraak annuleren? Dat kan kosteloos uiterlijk tot 24u  voor de geplande afspraak.  In weekends en op feestdagen uiterlijk tot 48u voor de geplande afspraak (een afspraak op maandag, annuleer je dus ten laatste op zaterdag).  Bij een laattijdige verwittiging of niet komen opdagen, wordt 50% van de ingeplande coaching sessie aangerekend aan het overeengekomen tarief. Dit geldt vanaf de eerste afspraak die je maakt.  Uitzonderingen hierop zijn overmacht, zoals ziekte of ongeval én er ook onmiddellijk een nieuwe afspraak ingepland wordt. Bij een 2e maal laattijdig annuleren, zal de coaching sessie voor 100% aangerekend worden.  Kom je later dan afgesproken op je afspraak, wordt die tijd ook mee aangerekend en kan de sessie niet langer duren dan de ingeplande tijd.  
   

 • Annulatie kan enkel door mij te bellen of me een berichtje te sturen (whatsapp/mail). Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
   

 • Een annulatie door Coaching By Lies kan gebeuren omwille van ziekte, familiale omstandigheden en/of overmacht. Ik doe er alles aan om je hierover tijdig te informeren en je spoedig een nieuwe afspraak te geven. ​
   

 • De prijzen voor individuele coaching staan vermeld bij aanbod,  er zijn aangepaste prijzen voor DUO coaching, groepscoaching, loopbaanbegeleiding (met/zonder cheques) en Keuzekompas-trajecten
   

 • Ik ben een erkende coach*, aangesloten bij de Vereniging Erkende Stress en Burn out coaches / burn outcoach, My Future Works / loopbaancoach en The Future Generation / Keuzekompas-coach.  De gedragscodes van deze organisaties kan je hieronder terugvinden.
   

 • Via bovenvermelde organisaties volg ik jaarlijks meerdere intervisiemomenten met andere coaches en sluit ik mee aan op opleidings- en verdiepingsdagen.
   

 • Klachtenprocedure:  Mocht je niet tevreden zijn, kan je dit altijd met mij bespreken en is er ook steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen via onderstaande organisaties.  

Volledige gedragscode VESB - Vereniging Erkende Stress en Burn-out coaches

Volledige gedragscode MFW  - My Future Works

 

VESB coaches_Lies Janssens.PNG
logo-kompas.png
bottom of page